کیفیت و بهداشت

کیفیت مواد اولیه

نحوه تهیه مواد اولیه

بمنظور تهیه مواد خام گوشتی ، یک روز قبل نسبت به تهیه لیست خرید اقدام میشود.
خرید روزانه از فروشگاه های معتبر عرضه گوشت که اجازه فعالیت در این صنف را دارند ، تقاضا گردیده و بعد از آزمون گوشت به مراحل بعدی جهت آماده سازی انتقال می یابند.
لازم به ذکر است که گوشت مصرفی سالم ، بایستی بعد از ذبح شرعی ، حتما دارای مهر مخصوص سازمان دامپزشکی در همه قسمتهای مربوطه بوده باشد که این مهر نشاندهنده تایید سلامت از دامپزشکی است که نقش کنترل کیفیت و سلامت دام و گوشت را دارد.
گوشت ارائه شده به فروشگاه های معتبر نیز بایستی دارای گواهی حمل بهداشتی با تائید مسئول فنی کشتارگاه باشد. گوشت تهیه شده ، بمدت یکروز در سردخانه و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شده است.

دستگاه مکانیزه کباب زن

در این رستوران جهت سیخ کردن کبابها از دستگاه مکانیزه استفاده شده و هیچگونه دخالت دست وجود ندارد

بهداشت و نگهداری

نحوه نگهداری و بهداشت مواد اولیه

گوشت گوسفندی به دلیل طعم و لطافت بیشتر ، مورد استقبال مشتریان عزیز بوده که در این مجموعه مورد استفاده قرار میگیرد.
در زمینه آماده سازی گوشت بایستی دقت زیادی توسط افراد مجرب به خرج داده شود. ضمن اینکه محل نگهداری نیز تمیز و کاملا بهداشتی ، مجهز به امکانات خاص خود باشد. بعنوان مثال: حتما بایستی در محل مربوطه یخچال ، فریزر ، کارد ، سیخ و ظروف استیل که از لحاظ بهداشتی مورد تائید است ، استفاده شود. به دلیل فضای کافی و مناسب در رستوران قربان ، گوشتها در فضایی کاملا مجزا و مناسب آماده سازی میشوند.
در این رستوران جهت سیخ کردن کبابها از دستگاه مکانیزه استفاده شده و هیچگونه دخالت دست وجود ندارد.

آدرس

اردبیل ، چهارراه باغمیشه

نرسیده به فلکه سعدی

ساعت کاری

همه روزه

از ساعت 12 ظهر الی 12 شب

شماره تماس

تلفن: 3113 - 045

فکس: 33454055 - 045