کیفیت مواد اولیه
نحوه تهیه مواد اولیه
بمنظور تهیه مواد خام گوشتی ، یک روز قبل نسبت به تهیه لیست خرید اقدام میشود.
خرید روزانه از فروشگاه های معتبر عرضه گوشت که اجازه فعالیت در این صنف را دارند ، تقاضا گردیده و بعد از آزمون گوشت به مراحل بعدی جهت آماده سازی انتقال می یابند.
لازم به ذکر است که گوشت مصرفی سالم ، بایستی بعد از ذبح شرعی ، حتما دارای مهر مخصوص سازمان دامپزشکی در همه قسمتهای مربوطه بوده باشد که این مهر نشاندهنده تایید سلامت از دامپزشکی است که نقش کنترل کیفیت و سلامت دام و گوشت را دارد.
گوشت ارائه شده به فروشگاه های معتبر نیز بایستی دارای گواهی حمل بهداشتی با تائید مسئول فنی کشتارگاه باشد. گوشت تهیه شده ، بمدت یکروز در سردخانه و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شده است.